julie's FotoPage

By: julie bzcc

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 31-Dec-2008 08:45 Email | Share | | Bookmark
Officially Close

Dear semua, fotopages ni dah tak aktif lg mulai sekarang...kepada kawan2 yg nak cari saya, sila layari www.beezeecupcakes.blogspot.com or facebook juli zuki...tq...
Bye...


Thursday, 21-Aug-2008 11:21 Email | Share | | Bookmark
Testing Baju Raya...

 
 
 
View all 4 photos...
Tak sabar2 anak teruna sorang ni nak testing baju raya dia...saje je beli awal so nnt takde le susah nak cari...kalau beli last minit,selalu problem nak dapatkan size...masa abang sibuk testing, si adiknya pun sibuk nak pakai baju melayu gak...tak beli tuk dia sbb takde size tp dah beli kain yg sama n nak antar kedai jahitkan baju melayu johor tuk dia...tp bg lah gak dia pakai baju melayu lama abang dia...happy sakan dia...


Encem anak mama


Adik pun tomei


Thursday, 21-Aug-2008 09:56 Email | Share | | Bookmark
Niat Terpesong...

 
 
 
View all 4 photos...
Wah3X...dah dekat 2 bln dah bersarang fp aku ni...kalau camni bkn spider je boleh nyorok,kelawar pun boleh beranak pinak dah...mmg byk kali berniat nak update fp ni tp selalu terpesong ke benda2 lain...setiap kali bukak laptop n start surve mula le terpesong ke perbincangan isu2 panas sekarang ni...actually tak le minat sgt politik2 ni tp isu bersumpah2 kat masjid ni mmg hangat tul lah...so last2 habis 2-3 jam ke situ je...
ok le...cerita terbaru,kita nak cite pasal convo husband kita last saturday kat utm Skudai...Congrats abang sbb dah berjaya dpt Master...bangga sgt ngan abang...tp sedih sbb tak dpt masuk dewan tgk abg amik scroll...anak tak lepas masuk...bwh umur...dah ler yg kecik tu breastfeed, tak leh ler nak suruh org lain jaga dia...ingat kan boleh kuar masuk so leh lah masuk time turn husband je...tak leh rupanya...strict gak diaorg ni...
sekali lagi...congrats abang...semoga abang sukses selalu n dpt gaji lebih ek...hehehe ...luv u so much...


my lovely husband...Congrats abang...




Jalan2 kat danga bay...


Saturday, 28-Jun-2008 19:34 Email | Share | | Bookmark
Tempahan Cupcakes….

 
 
 
View all 17 photos...
Ok…ni tempahan cupcakes dulu2 yg belum di update…termasuk bulan 5 punya…tq so much kepada semua yg sudi menempah cc dr kiter…hope semua puas hati…order lah lg kay….walaupun harga akan naik nnt…hehehe…
Kalau ada yg wondering ngape cc ni design dia bercampur2,takde tema…actually tu lah tema die…nama theme ni mix design….ramai yg suh buat deco campur2 ni sbb diaorg kata senang…kids suka, n utuk org dewasa pun sesuai…tu le kadang2 buat sama design je tp utk org lain2 lah…
Takde cite best pun pasal buat cc kali ni cuma satu je…order tuk pn azizah…kalau korang perasan,cup yg kite guna tu mmg lain…bkn cup biasa…sbb nya,kita dpt order kak azizah ni last minit…sehari b4 date yg sepatutnya dia amik kite baru perasan cup kite dah habis so decide nak beli pagi sabtu 7/6 je sbb sekali nak deliver cc time tu…nak dijadikan citer,hari tu cuti umum lah plak…hari keputeraan agong…mmg tak perasan lah…husband yg bgtau…problem le camni sbb nya hari cuti camni sah2 lah kedai brg kek tutup…(still tak puas hati dgn keputusan diaorg tuup kedai time cuti umum,tp apa nak buat,diaorg tokey)
Walaupun dah tau semua kedai brg kek ni tutup,kita still gak pusing2 area bwy kl tu…yelah…mana lah tau ada yg bukak…harapan je…semua tutup…camne ni,dah lah dah janji ngan pn azizah…ptg tu dia nak ambik tuk b’dy party anak kawan dia…kot2 mana kene cari gak cup tu…then tak putus asa, tanya lah plak kat kedai2 jual plastic n brg kulit yg berlambak kat area chow kit tu…pastu ada satu kedai tu jual cup jenis ni…belasah je lah…janji ada…
Buat cc guna bekas ni satu hal lg…pertama,sbb size dia besar, so kene timbang 2 kali ganda dr cup yg biasa tu...tu pun tak dpt penuh...half baru…then time deco,tak leh buat cam design yg dia request sbb base dia tak flat so kene buat cara lain tuk cover n deco cc tu…mencabar gak…dah le 1st time guna cup jenis tu, nak kejar masa lg…yelah dok sibuk cari cup sampai terkejar2 masa nak nyiapkan…mmg terlambat skit hantar…tu pun husband je yg gi…kite dah pengsan dah lepas siapkan cc ni…nasib baik kak azizah puas hati…ok le tu…cupcakes besar tp harga sama…ye tak…
Untuk beberapa orang yg call nak tempah tu,sori sesangat sbb tak dpt buat kan cc korang...mmg tak free sangat bulan ni sbb kite banyak berjalan…bak kata org,bln ni ialah bulan bercuti2…InsyaAllah,lain kali kalau u all order lagi kita buatkan kay…
So special thanx to izwim,kak rasliza,wati,kak rozy,harinah,efa,mrs lau,ani,vass,amy,kathy,fara,fitri,pn azizah n last but not least fidza.


Thursday, 26-Jun-2008 17:58 Email | Share | | Bookmark
KERNA TERPAKSA…

Mak Oiii…harga barang kek naik lagi…lepas balik Singapore,esoknya gi kedai jual brg kek sbb nak beli butter…terkejutnya tgk harga barang naik melampau…alasan diaorg semua naik sbb harga minyak naik…takleh salah kan diorang gak…bayangkan harga butter naik rm2.50 satu kilo…tu belum brg2 lain lg cam telur,shortening,krimwell n lain2…tepung pun naik harga lg 20sen sekilo…dah lah 2 bln lepas baru naikkan seringgit lebih…waa camni camner nak survive…
Jadi mintak maaf sgt2 lah customer ku…mulai Julai2008,harga cupcakes “TERPAKSA” di naik kan…serius ni…mmg terpaksa…dulu masa harga tepung n gula naik, kite boleh survive lg…kiter tak naik kan pun harga cc walaupun ramai yg buat camtu tp sbb masalah minyak yg naik ni,terpaksalah kite naik kan gak….dah tak leh gi jauh2 survey n beli kat mana yg murah sbb kos minyak pun nak kene ambik kira gak…tapi jangan risau,harga cupcakes kite still di tahap murah…kalau tak caya,cuba compare ngan cupcakes org lain…hehehe…(jgn mare aaa tokey cc yg lain)
Lagi satu pengumuman…penghantaran secara percuma sekitar area rumah gak dah di mansuhkan…caj yg minimum akan dikenakan…caj penghantaran ke tpt lain pun akan di up kan sikit…bab penghantaran ni bkn nak amik untung pun,nak cover duit minyak n tol je…n strictly penghantaran hanya akan dilakukan pd weekends sahaja…no more pd hari2 biasa aaa…(cheewah,seriusnyer bunyi)
Jadi itulah cerita nya dgn kenaikan harga cupcakes yg terpaksa tanpa rela hati di naikkan…ni semua sbb harga minyak naik…salah sape ni….Oh ye…pada sape2 yg dah confirm order,jgn risau…harga cc anda selamat…masih seperti yg di janjikan…

***Peluang keemasan…pada sesiapa yg berminat nak order cupcakes,semua order yg dah confirm berserta dgn bayaran sebelum 1 Julai 2008,anda akan dikenekan caj harga lama…so tunggu apa lagi…order le sekarang…boleh buat tempah melalui email ke bzcc79@yahoo.com ,sila lawati beezeecupcakes.blogspot.com utk keterangan lanjut…***


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net